Breda Barst

Wanneer

15/09/2023 – 16/09/2023    
10:00 – 23:00

Waar

Stadspark Valkenberg
J.F. Kennedylaan 2, Breda, 4811 XE

Breda Barst staat voor twee dagen vol pop, rock, metal, punk, elektro, hiphop en dance in het Bredase stadspark Valkenberg.  Een mooie mix van regionaal en lokaal talent en gevestigde artiesten, dat is Breda Barst. Op Breda Barst vind je daarnaast theater, een gevarieerd aanbod van lekker eten, een gezellige markt en activiteiten voor kinderen. Breda Barst wordt mogelijk gemaakt door een grote groep vrijwilligers waarin altijd plek is voor nieuw bloed. Het festival streeft ernaar een ecologisch verantwoord festival te organiseren.

Een nieuwtje, we vieren Breda Barst dit jaar op vrijdag 15 en zaterdag 16 september. Je leest het goed, we gaan voor een iets andere opzet door dit jaar te kiezen voor de vrijdag en de zaterdag. Daarnaast zal het festival ook iets kleiner worden. De locatie blijft hetzelfde, het Valkenberg grenzend aan het Stationskwartier. De derde week van september gaan we het park weer laten stralen als een waar festivalterrein. Met lampjes in de bomen, stromende biertaps en veel fijne live muziek.

Dus, zet het alvast in je agenda, dan zien we je daar en laten we samen zien hoe belangrijk Breda Barst in voor de Bredanaars.

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Agenda

Meer Nieuws

 • LEX- Gert-Jan van den Bemd

  LEX – Gert-Jan van den Bemd

 • Hart voor Breda? Laat van je horen! Stationskwartier Breda

  Hart voor het Stationskwarier Breda? Laat van je horen!

 • Breda Wandelt

  Breda Wandelt – Expeditie Aqua Mundo

 • Omegaplein Stationskwartier Breda

  Denk mee!! Schetsontwerp Omegaplein en omgeving. REAGEREN TOT 30 April!

 • Cyber Crime Stationskwartier Breda

  Laat je niet Hack maken.

Contact opnemen