CyberCrime

In onze steeds verder digitaliserende wereld zijn we voortdurend verbonden met anderen via e-mail, WhatsApp, sociale media en het internet. Helaas brengt deze connectiviteit ook risico’s met zich mee, zoals cybercriminaliteit, waar dagelijks mensen slachtoffer van worden. Als wijkraad Stationskwartier Breda vinden we het belangrijk om jullie bewust te maken van deze gevaren en hoe ze zichzelf hiertegen kunnen beschermen.

Sinds 2019 zijn de Cyber Ambassadeurs Breda actief in onze wijk. Deze gedreven vrijwilligers zetten zich in om bewoners van het Stationskwartier Breda bewust te maken van cybercriminaliteit en bieden handvatten om zichzelf hiertegen te wapenen. De ambassadeurs zijn opgeleid door professionals en beschikken over uitgebreide kennis van verschillende vormen van cybercriminaliteit, preventieve maatregelen en wat te doen in geval van slachtofferschap. Door trainingen, workshops en informatiebijeenkomsten staan onze ambassadeurs klaar om jou te helpen!

Laat je niet Hack maken is een handleiding die op een begrijpelijke manier uitlegt hoe je jezelf beschermt tegen hackers. Aan de handleiding hebben zes professionele hackers 👨‍💻 meegewerkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Agenda

Recente berichten Blog

 • LEX- Gert-Jan van den Bemd

  LEX – Gert-Jan van den Bemd

 • Hart voor Breda? Laat van je horen! Stationskwartier Breda

  Hart voor het Stationskwarier Breda? Laat van je horen!

 • Breda Wandelt

  Breda Wandelt – Expeditie Aqua Mundo

 • Omegaplein Stationskwartier Breda

  Denk mee!! Schetsontwerp Omegaplein en omgeving. REAGEREN TOT 30 April!

 • Cyber Crime Stationskwartier Breda

  Laat je niet Hack maken.

Contact opnemen