Contact

Welkom bij de contactpagina van Het Stationskwartier Breda!

In Het Stationskwartier geloven we in de kracht van verbinding. Deze pagina is dé plek waar interactie, nieuws, avonturen en verhalen samenkomen. Of je nu de laatste updates wilt delen, een opwindend evenement wilt aankondigen, inspirerende verhalen wilt vertellen of gewoon je gedachten wilt delen, hier ben je thuis.

Heb je nieuws dat je met de buurt wilt delen? Of het nu gaat om aankondigingen van lokale initiatieven, culturele hoogtepunten of spannende ontwikkelingen, wij bieden een platform om jouw bericht te laten schitteren. Stuur ons een e-mail op info@stationskwartier-breda.nl en laat ons weten wat er speelt.

Heb je een geweldige tip voor een uitje in ons bruisende kwartier? Of het nu gaat om een verborgen parel in de buurt, een gezellige markt of een muzikaal optreden dat je niet mag missen, deel het met ons en we delen het met de wereld!

Heb je een verhaal dat het verdient om verteld te worden? Of het nu gaat om herinneringen aan vroeger, bijzondere ontmoetingen in de buurt, of persoonlijke ervaringen die anderen kunnen inspireren, wij zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Heb je handige links, advertenties of andere waardevolle informatie? Of je nu lokale bedrijven wilt aanbevelen, praktische tips wilt delen of gewoon iets interessants hebt ontdekt, aarzel niet om het met ons te delen.

We zijn enthousiast om jouw bijdragen te ontvangen en ons platform te laten bruisen met leven en diversiteit. Samen maken we Het Stationskwartier tot een levendige en inspirerende gemeenschap.

Stuur jouw inzendingen, ideeën en berichten naar info@stationskwartier-breda.nl en laten we samen de verhalen vertellen die ons kwartier zo uniek maken. Bedankt dat je deel uitmaakt van deze reis!

Agenda

Recente berichten Blog

 • LEX- Gert-Jan van den Bemd

  LEX – Gert-Jan van den Bemd

 • Hart voor Breda? Laat van je horen! Stationskwartier Breda

  Hart voor het Stationskwarier Breda? Laat van je horen!

 • Breda Wandelt

  Breda Wandelt – Expeditie Aqua Mundo

 • Omegaplein Stationskwartier Breda

  Denk mee!! Schetsontwerp Omegaplein en omgeving. REAGEREN TOT 30 April!

 • Cyber Crime Stationskwartier Breda

  Laat je niet Hack maken.

Contact opnemen