Digipanel – Veilig en leefbaar Stationskwartier

Beste bewoners van het Stationskwartier,

Breda is een stad waar we trots op zijn. Het is een geweldige plek om te wonen, te werken en te zijn. Echter, met de groei van onze stad komen er ook nieuwe uitdagingen bij kijken. Om ervoor te zorgen dat Breda veilig en leefbaar blijft, is uw input van onschatbare waarde.

Samen met andere organisaties en inwoners stellen we elke vier jaar een beleidsplan op voor een veilig en leefbaar Breda. Het plan voor de periode 2024 tot 2027 is bijna gereed, maar we willen er zeker van zijn dat het aansluit bij uw behoeften en wensen als bewoner van ons prachtige Stationskwartier.

Daarom nodigen wij u uit om deel te nemen aan een korte vragenlijst die ons zal helpen bij het finaliseren van ons beleidsplan. Uw antwoorden zijn van groot belang en zullen direct bijdragen aan de toekomst van onze stad. Uw feedback maakt het mogelijk om nog beter in te spelen op wat u als bewoner nodig hebt.

De doelen die we nastreven zijn nog niet definitief en daarom is uw mening cruciaal. Naast deze enquête zullen er ook gesprekken plaatsvinden met bewoners, ondernemers en organisaties om ervoor te zorgen dat we een breed gedragen plan hebben.

We willen u alvast hartelijk danken voor uw tijd en moeite. Uw betrokkenheid is essentieel voor de verdere ontwikkeling van ons prachtige Breda.

Klik op de onderstaande knop om deel te nemen aan het onderzoek. De enquête is beschikbaar tot en met donderdag 15 februari a.s.

Deelnemen aan de enquête

Met vriendelijke groet,

Het team van Stationskwartier Breda

0
Credit foto banner:
D20090633/collectie Stadsarchief Breda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Agenda

Meer Nieuws

 • LEX- Gert-Jan van den Bemd

  LEX – Gert-Jan van den Bemd

 • Hart voor Breda? Laat van je horen! Stationskwartier Breda

  Hart voor het Stationskwarier Breda? Laat van je horen!

 • Breda Wandelt

  Breda Wandelt – Expeditie Aqua Mundo

 • Omegaplein Stationskwartier Breda

  Denk mee!! Schetsontwerp Omegaplein en omgeving. REAGEREN TOT 30 April!

 • Collectie Breda Beeldcollectie Identificatienummer 20131357 Voermans, H.J.P. (Henk)

  Hulp gezocht: Werk samen en laat uw stem horen in de Burgersessies!

Contact opnemen