Ken jij “you are the Buddha”?

In de dynamische omgeving van het treinstation van het Stationskwartier Breda, vindt u een oase van rust en ontspanning: Yoga Academy ‘You Are The Buddha‘. Deze unieke yoga studio, geleid door de ervaren Marlies Tobias, biedt een plek waar stress plaatsmaakt voor sereniteit, midden in de drukte van uw dagelijkse leven.

Bij ‘You Are The Buddha‘ draait alles om kwaliteit en persoonlijke aandacht. Het team van vijf deskundige docenten, onder leiding van Marlies Tobias, een ervaren yogadocent met meer dan 500 uur aan certificering, staat garant voor yogalessen van het hoogste niveau. Of u nu beginner bent of gevorderde, op zoek naar de kalme flow van Yin Yoga of de energie van een krachtige Vinyasa les, hier vindt u de les die bij u past.

De studio, gevestigd in het hart van het Stationskwartier, is een juweeltje waar gemak en comfort samenkomen. Het is de perfecte locatie om even te ontsnappen aan de hectiek van de dag en uzelf op de eerste plaats te zetten. De lessen zijn ontworpen om niet alleen uw lichaam te versterken en flexibeler te maken, maar ook om uw geest tot rust te brengen en innerlijke vrede te vinden.

Wij begrijpen dat het leven soms hectisch kan zijn, en daarom bieden wij een schema dat past bij uw drukke leven. Met lessen op diverse tijdstippen, is er altijd wel een moment dat u kunt ontsnappen aan de dagelijkse drukte en kunt genieten van een les die uw welzijn bevordert.

Bent u nieuwsgierig geworden? Wij nodigen u van harte uit om een proefles te ervaren en zelf de trans formatieve kracht van yoga te ontdekken. Laat ‘You Are The Buddha‘ uw rustpunt zijn in de drukke agenda. Bezoek ons en stap in de wereld van ontspanning, herstel en hernieuwde energie. Uw reis naar welzijn begint hier, bij ons, in uw eigen buurt. Tot ziens in de studio!

1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Agenda

Meer Nieuws

 • LEX- Gert-Jan van den Bemd

  LEX – Gert-Jan van den Bemd

 • Hart voor Breda? Laat van je horen! Stationskwartier Breda

  Hart voor het Stationskwarier Breda? Laat van je horen!

 • Breda Wandelt

  Breda Wandelt – Expeditie Aqua Mundo

 • Omegaplein Stationskwartier Breda

  Denk mee!! Schetsontwerp Omegaplein en omgeving. REAGEREN TOT 30 April!

 • Collectie Breda Beeldcollectie Identificatienummer 20131357 Voermans, H.J.P. (Henk)

  Hulp gezocht: Werk samen en laat uw stem horen in de Burgersessies!

Contact opnemen