Over het Stationskwartier

Welkom bij het bruisende Stationskwartier in Breda!

Ontdek een levendige en dynamische wijk waar het verleden en de toekomst naadloos samensmelten. Het Stationskwartier, gelegen rondom het iconische treinstation van Breda, ondergaat een boeiende transformatie tot een eigentijdse bestemming die het beste van cultuur, entertainment, wonen en werken combineert.

Cultuurliefhebbers zullen zich direct thuis voelen in het Stationskwartier. Laat je betoveren door tentoonstellingen van wereldklasse en geniet van indrukwekkende podiumkunsten die je verbeelding prikkelen.

Voor wie van een bruisend uitgaansleven houdt, biedt het Stationskwartier een scala aan gezellige cafés, hippe bars en smaakvolle restaurants. Van ambachtelijke koffiehuizen tot internationale eetgelegenheden, hier vind je culinaire ervaringen voor elke smaak en gelegenheid. De levendige atmosfeer van de wijk nodigt uit tot het ontmoeten van nieuwe mensen en het delen van bijzondere momenten.

Het Stationskwartier is niet alleen een plek om te genieten, maar ook om te wonen en te werken. Moderne appartementen met een stedelijke uitstraling bieden een comfortabel thuis voor bewoners die dicht bij alle actie willen zijn. Dankzij de strategische ligging nabij het centraal station zijn omliggende steden binnen handbereik, wat de wijk aantrekkelijk maakt voor forenzen.
Met het internationale treinstation waar meerdere vormen van vervoer zijn verknoopt als middelpunt, op loopafstand van het historische centrum van Breda, een levendige plek waar wonen, werken en verblijven in een aantrekkelijk spoorpark vanzelfsprekend zijn…het Bredase Stationskwartier maakt haar belofte waar.

Op zoek naar een unieke locatie voor je bedrijf? Het Stationskwartier biedt moderne kantoorfaciliteiten en co-workingruimtes die innovatie ademen. De nabijheid van andere bedrijven, culturele instellingen en uitstekende eetgelegenheden creëert een stimulerende omgeving waar creativiteit en samenwerking floreren.

Kortom, het Stationskwartier in Breda is een opwindende bestemming die de rijke geschiedenis van de stad omarmt en tegelijkertijd een nieuwe en opwindende toekomst omarmt. Of je nu op zoek bent naar culturele verrijking, bruisend entertainment, moderne woonruimtes of een inspirerende werkplek, hier vind je het allemaal.

Agenda

Recente berichten Blog

 • LEX- Gert-Jan van den Bemd

  LEX – Gert-Jan van den Bemd

 • Hart voor Breda? Laat van je horen! Stationskwartier Breda

  Hart voor het Stationskwarier Breda? Laat van je horen!

 • Breda Wandelt

  Breda Wandelt – Expeditie Aqua Mundo

 • Omegaplein Stationskwartier Breda

  Denk mee!! Schetsontwerp Omegaplein en omgeving. REAGEREN TOT 30 April!

 • Cyber Crime Stationskwartier Breda

  Laat je niet Hack maken.

Contact opnemen